1-OP-1 TRAJECT 2019-09-30T17:29:45+00:00

Is dit herkenbaar?

  • Je agenda puilt aan alle kanten uit. Op je werk vind je het heerlijk om een goed gevulde agenda te hebben, alhoewel het de laatste tijd wel erg druk is. Thuis zou je willen ontspannen, maar dat zit er echt niet in. Je hebt ook daar zoveel te doen: of er werkt een peuter in zijn ‘nee’ fase niet mee wanneer je de deur uit wil gaan, terwijl de oudste toch echt vijf minuten geleden al klaar was met balletles, of je wil nog even wat van je werk afmaken, maar gisteren had je ook al een kant-en-klare maaltijd op tafel staan, dus je moet nu echt wat vers en gezond klaarmaken, waardoor het werken er weer niet in zit, of de buurvrouw belt aan omdat je haar zou helpen met wat computerzaken, terwijl je eigen huiskamer eruit ziet alsof er een bom ontploft is. Oftewel: ahhhh, waarom zitten er niet meer uren in een dag?!

  • Je bent echt gek op je gezin. Echt. Je merkt alleen dat je de laatste tijd steeds minder van ze geniet en daar voel je je toch een potje schuldig over. Je had je zo voorgenomen dat jij niet zo’n vrouw zou worden die zou snauwen tegen haar kinderen in de supermarkt, maar je hebt jezelf er al een paar keer op betrapt. Ook je partner kijkt met regelmaat tegen jou niet zo vrolijke gezicht aan. Waarom lukt het je nou niet om gewoon vrolijk te zijn?

  • Als de kinderen ‘s avonds op bed liggen en jij de keuken hebt opgeruimd en de huiskamer enigszins leefbaar hebt gemaakt, is het tijd om te ontspannen en gezellig te kletsen met je partner. Echt even lekker quality time samen. Yeah, right. Je komt niet verder dan het vastpakken van de afstandbediening om te netflixen en volgt met glazige ogen de serie die jullie kijken. Een zinnig woord komt er niet meer uit je, je bent gewoonweg té moe. Het enige wat je wil is slapen, om je weer wat energieker te voelen. Maar ook al lig je op de bank al snel te doezelen, wanneer je in bed ligt, val je niet in slaap. Je bent alweer aan het bedenken wat er de volgende dag allemaal moet. En wat heb je vandaag eigenlijk allemaal gedaan? Je kan het je niet herinneren. De dag is weer in een waas aan je voorbij gegaan.

  • Keihard lachen, een leuke dag beleven, ‘s avonds in bed liggen en denken: ja, dit was echt een topdag. Je kan je niet herinneren wanneer je dit voor het laatst hebt gehad. En dat slaat toch nergens op? Je bent gezond, je gezin is gezond, je hébt een gezin, je hebt een huis, een baan, vrienden. Waarom kan je nou niet gewoon blij en gelukkig zijn? Waarom voel je je de laatste tijd alleen maar opgejaagd en voel je je vaker rot, gestrest en futloos dan energiek, ontspannen en gelukkig?

Hoe fijn zou het zijn als je dag er zo uit zou zien:

  • Je wordt ‘s ochtends wakker na een hele nacht te hebben doorgeslapen. Uiteraard, de nachtelijke avontuurtjes van je kids buiten beschouwing gelaten, maar van gepieker en gestrest heb jij ‘s nachts geen last meer, je valt direct en ontspannen in slaap en wordt ook rustig weer wakker.
  • Je energielevel is enorm gestegen en je hebt zin om de dag te beginnen wanneer je je bed uitstapt. Nadat je een ontspannende start met je kinderen en partner hebt gehad, waarbij jullie rustig ontbeten hebben en iedereen op tijd klaar was voor vertrek (dus geen gesjees meer met je tandenborstel half uit je mond, rennen door de kamers om kleding voor iedereen bij elkaar te grissen, de kinderen op de achterbank van de auto met een boterham in hun handen weg te brengen om vervolgens met gierende banden te laat op je werk aan te komen), ga je vrolijk en relaxed naar je werk toe.
  • Op je werk weet je precies wat je te wachten staat, maar ook met onverwachte gebeurtenissen heb jij geen moeite meer: laat maar komen, jij hebt de controle weer terug! Dag stress en opgejaagd gevoel!
  • Wanneer je thuiskomt en de kinderen hebt opgehaald, tover je een gezonde maaltijd op tafel en wanneer het eten staat te pruttelen en later wanneer jullie aan het eten zijn, heb jij 100% aandacht voor je kids.
  • Wanneer de kinderen relaxed op bed liggen, heb jij tijd voor jezelf! De ene avond kijk je ontspannen met je partner een film, de andere avond ga je even sporten of een hobby beoefenen en een andere avond doe je gewoon lekker niks.
  • Je hebt weer zin in het leven, je energie is terug, je humeur is top en je bent weer volop aan het genieten!
JA! Dit wil ik!

Jij kan je ook weer zo voelen!

Middels 1-op-1 gesprekken gaan we aan de slag om jou weer de meest ontspannen versie van jezelf te laten worden. We hebben allereerst een intakegesprek van dertig minuten via Skype waarin we je pijnpunten bespreken en een doel vaststellen. Wat wil jij bereiken en met welk doel zou jij gelukkig zijn? Na het intakegesprek hebben we wekelijks een sessie van circa 45 minuten waarbij we aan de slag gaan met het doel. De gesprekken kunnen zowel via Skype als op mijn kantoor in Utrecht of Wijk bij Duurstede plaatsvinden, wat jij het fijnste vindt. Tussen de sessies door mag je me je vragen stellen via whatsapp of via de mail. Aan het einde van het traject voel jij je weer energiek, kan jij je dagen weer ontspannen beleven en kan je weer genieten van het leven!

Investering

De investering voor het gehele traject is € 625,00. Het traject duurt gemiddeld twee maanden.
Betaling in termijnen is mogelijk (twee termijnen van € 312,50 of drie termijnen van € 209,00).

Ervaringen van anderen:

Loes van O. (32 jaar):

Maandenlang zat ik niet lekker in mijn vel. Ik wilde alles goed doen: op mijn werk, voor mijn sport en voor mijn gezin wilde ik mij 24/7 100% inzetten. Op een gegeven moment merkte ik dat dit niet meer haalbaar was, maar ik wist niet hoe dit op te lossen. Marijke heeft mij in een korte tijd zoveel stappen gegeven om veel meer ontspannen te kunnen leven en daardoor veel gelukkiger te zijn. Wat ik ideaal vond is dat je niet veel gaat praten over je verleden, maar gelijk aan de slag gaat met de oplossing. Marijke haar enthousiasme en positiviteit werken aanstekelijk :-), maar ook juist de schoppen die ze onder mijn kont gaf waren zeer nodig. Echt een aanrader!

Karen B. (49 jaar):

Ik heb bij Marijke een traject gevolgd en dat was een prachtige belevenis! Het traject is praktisch, niet denken, maar doen. In korte tijd veel resultaat en goed in te passen in het dagelijks leven. Daarnaast is Marijke een bevlogen, meedenkende, maar vooral een enthousiaste en spontane coach, waardoor het traject het meer dan de moeite waard is geweest. Ik hoop er nog heel lang plezier van te hebben!

Zullen we kennismaken?

Laat hier een berichtje achter.
Boek hier een gratis coachingsgesprek!
Tips & Tricks
Stresscoach Ontvang maandelijks mijn tips en tricks voor een overzichtelijk en ontspannen leven.
We respect your privacy.