1-OP-1 TRAJECT 2019-05-24T07:32:04+00:00

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande punten?

 • Je hebt te vaak stress

 • Je bent vaak gespannen

 • Je hebt te weinig energie

 • Je bent erg onzeker

 • Je hebt angsten

 • Je hebt een burn-out

 • Je piekert veel

 • Je voelt je vaak somber

 • Relaties houden bij jou nooit stand

 • Afvallen lukt maar niet, je blijft jojoën in je gewicht

 • Je zit aardig in je vel, maar hiermee neem je geen genoegen: je wil volop genieten van het leven!

Hoe fijn zou het zijn:

Om een stuk relaxter in het leven te staan?
Om minder stress te hebben?
Om meer energie te hebben?
Om meer zelfvertrouwen te hebben?
Om wat meer balans te hebben in je leven?
Om veel meer te genieten van het leven dan je nu doet?
Om geen angsten meer te hebben?
Om bewust en met vertrouwen keuzes te maken waar jij echt achterstaat?
Om je niet meer te ergeren aan anderen?
Om niet meer te piekeren?
Om ontspannen de deur uit te gaan ‘s ochtends en ook ontspannen weer thuis te komen?
Om echt te genieten van je kinderen?
Om je niet schuldig te voelen tegenover anderen?
Om weer tijd voor jezelf te hebben?
Om niet meer te snauwen tegen je favorieten?
Om weer vrolijk te zijn?

Ben jij er klaar voor om weer volop van het leven te genieten? Om alle klachten achter je te laten? Om de meest ontspannen en gelukkigste versie van jezelf te worden? Binnen slechts zes weken gaan we dit bereiken!

JA! Dit wil ik!

Even wat meer info…,hoe kom ik aan deze klachten?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de ballast die je bij draagt voor 95% bepaalt hoe je je gedraagt, hoe je denkt, hoe je handelt, hoe je je voelt, hoe je in het leven staat, of iets wel of niet lukt en hoe jij naar het leven kijkt. Dit bepaalt dus ook of jij gestrest bent, of je piekert, hoe onzeker jij bent, of je angsten hebt, hoe gelukkig je bent en hoeveel energie je hebt.

Wat is ballast?
Dit zijn belemmerende gevoelens en overtuigingen. Denk bij gevoelens aan schaamte, jaloezie, onzekerheid, ongeduldigheid, chaos, machteloosheid, eenzaamheid, spijt of somberheid en bij overtuigingen aan ‘ik wil niet meer samenwerken’, ‘ik wil mijn hart niet meer aan iemand geven’, ‘ik kan ook helemaal niets’ of ‘ik heb ook altijd pech’. Deze belemmerende gevoelens en overtuigingen hoeven helemaal niet bewust aanwezig te zijn in je leven, je onderbewustzijn kan er namelijk echt wat van. Die speelt een enorm grote rol in je leven zonder dat je dat doorhebt, je bent je immers vaak veel meer bewust van je bewustzijn (logisch 😉 ). Maar al deze belemmerende gevoelens en overtuigingen die jij bij je draagt spelen dus een grote rol in je leven.

Heb jij bijvoorbeeld een keer een presentatie op je werk verknald? Dan bestaat er een kans dat je daar in min of meerdere mate schaamte en onzekerheid aan over hebt gehouden en een volgende keer dat jij een presentatie moet geven je onzeker voelt en daar gestrest van wordt of perfectionisme ontwikkelt. Of ben je een keer belazerd door een liefde? Grote kans dat je daar onzekerheid, wantrouwen en boosheid aan hebt gekoppeld en jij je minder snel zal openstellen voor een nieuwe liefde. Puur door te leven krijg jij deze ballast. En deze ballast is dus zeer bepalend voor hoe jij in het leven staat.

Belemmerende gevoelens en overtuigingen zijn voor een groot deel de innerlijke veroorzakers van stress, spanning, onrust, somberheid, weinig energie, onzekerheid en veel piekeren. Ook jojoën in jouw gewicht, altijd op de verkeerde types vallen, relaties die maar niet slagen, vastzitten in je leven en pijntjes in jouw lijf kunnen door je belemmerende gevoelens en overtuigingen veroorzaakt worden.

Hoe kom je van deze klachten af?

Daarvoor is de Body Mind Release Therapie (BMR) ontworpen!
BMR is een bewezen effectieve methode die jou helpt met het gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak van jouw klachten. Ik leer jou hoe jij de belemmerende gevoelens en overtuigingen los kan laten én hoe jij positieve gevoelens kan terughalen. Hoe positiever jouw gevoelens en overtuigingen zijn, hoe meer ontspannen, rustiger, positiever en energieker jij bent. Het resultaat? Veel minder stress, minder piekeren, meer energie, meer rust in je hoofd, meer ontspanning, zelfverzekerdheid en meer levensvreugde!

Klinkt te gemakkelijk en mooi om waar te zijn?
Dat snap ik, maar het is bewezen effectief. Iets hoeft niet ingewikkeld te zijn om te werken.
Zie onderstaande cijfers die cliënten geven voor de eerste sessie en na de laatste sessie:
– Stressniveau: gedaald van 7,2 naar 2,8
– Piekeren: gedaald van 7,2 naar 2,8
– Onzekerheid: gedaald van 7,9 naar 3,2
– Angst: gedaald van 8,7 naar 3,1
– Levensvreugde: gestegen van 5,2 naar 8,0
– Energieniveau: gestegen van 4,3 naar 7,8

Doet de behandeling pijn?
Fysiek niet! Ik ga je niet aanraken, ik ga je niet hypnotiseren en wat ook heel fijn is: we gaan niet praten over het ontstaan of de oorzaak van jouw klachten, we gaan direct aan de slag met de oplossing.

Wat gaan we dan doen?
Ik test uit welke belemmerende gevoelens en overtuigingen jij bij je draagt én welke positieve gevoelens jij mist en ik geef jou eenvoudige opdrachten mee die je zelf twee keer per dag in circa tien minuten thuis dient uit te voeren. Je hebt hiervoor niets nodig, behalve het mapje dat ik je meegeef en een stoel. We spreken elkaar elke week of elke twee weken, bespreken hoe het gegaan is, bespreken het resultaat en ik geef je de opdrachten voor de volgende week mee.

Hoe lang duurt het?
Zes weken, een sessie per week van dertig minuten tot een uur. Zelf ga je dus elke dag twee keer tien minuten aan de slag.

Kan dit online?
Dit kan via Skype, maar bij voorkeur zie ik je live. Ik zit met een locatie gevestigd in Wijk bij Duurstede en met een locatie in Utrecht.

JA! Dit wil ik!

Tarief

We hebben één sessie per week van dertig tot zestig minuten. We gaan zes weken samen aan de slag en hebben nog een zevende sessie een maand na afloop het traject. Tussen de sessies door mag je me whatsappen, bellen of mailen indien je vragen hebt.

De prijs voor het gehele traject is € 575,00.
Betaling in termijnen is mogelijk (twee termijnen van € 287,50 of drie termijnen van € 192,00).

Zullen we kennismaken?

Laat hier een berichtje achter.
Boek hier een gratis coachingsgesprek!
Tips & Tricks
Stresscoach Ontvang maandelijks mijn tips en tricks voor een overzichtelijk en ontspannen leven.
We respect your privacy.